Surova istina! Ovi znaci Zodijaka vam mogu zagorčati život

27.12.2021 | 12:00

Navikli ste da o svom horoskopskom znaku uglavnom čitate samo lepe tekstove, ali pogledajte kako to izgleda kada se astrolog “hejter” baci na pisanje.

Copyright Profimedia

Ovan

Svi oni diktatori koji nisu Lavovi su Ovnovi. Ne puštati ih na visoke funkcije, na poslove gde bi mogli nekome da ugroze život. Bahati su, plahoviti i impulsivni.

Ponosni su na to što će vam reći sve što misle, a to što ćete vi posle pasti u depresiju nije njihov problem. Zavode sve odreda, partnere menjaju kao maramice, skloni su avanturama. Posao uglavnom otaljavaju, jer su u školi bili toliko dobri đaci da im se smučilo dokazivanje.

Profimedia
 

Bik

Manipulator i opsesivni žderač. Predstaviće se kao Bog i batina onda kada treba da bude hvaljen u širokom krugu ljudi. Žene Bikovi su sklone histeriji, dominaciji, napadima na sve od rođene dece, pa do širokih narodnih masa. Opravdanje im je obično to što su dojile i gaile decu, ili što umeju dobro da kuvaju. Muškarci Bikovi će od kuće napraviti kasarne, predstavljati ukućane kao svoje potčinjene i vrlo brzo će zaboraviti šarm i mirnoću sa kojom obično pristupaju ljudima. Poješće vam sve što imate u frižideru, čak i ukoliko su ga sami pripremili – nezasiti su.

A život u kući sa dva Bika je posebna priča. Celog života ćete posmatrati kako se međusobno svađaju ni oko čega i primenjuju sopstvene manipulacije unakrsno. Ukoliko ste dete dva Bika, postoji odlična šansa da ćete celog života trpeti haos.

Pexels
 

Blizanci

U petak će vam reći jedno, u subotu drugo. Nezreli do poznih godina. Ako treba, staviće pirsing sa 50, a istetovirati se sa 60 godina. Ne vole da rade, sem ako nisu u centru pažnje i ako ne dobijaju gromoglasan aplauz za svoj rad. Moguće je da će pokušati nešto i da ukradu, da skoče na binu i poljube pevača. Teško nalaze stalni posao, jer je nemoguće strpati tako slobodoumnu i nezrelu osobu u kancelariju i davati joj papire da pečatira, potpisuje i ispisuje.

Izbegavajte konflikte sa njima .Isuviše su staloženi, svađu ne doživljavaju kao ozbiljnu kritiku, već zbog svojih hipi-shvatanja misle da ste veoma zanimljivi. Nikad im ništa nećete dokazati, nikad nikoga neće poslušati, nikad neće učiniti ništa od onoga što ste im predložili i nastaviće da teraju po svom.

Bonus video:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2021/12/01/64c4e9aeb45738d81958cacd/uhd/64c4e9aeb45738d81958cacd.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958cacd",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/thumb/930841_t_1640526807.png",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: cicimici.com