Korona presek: Novi skok broja zaraženih

22.11.2021

14:13

0

Najnovije informacije u vezi s kovidom 19 u našoj zemlji

Korona presek: Novi skok broja zaraženih
Najnovija vest Korona - Copyright 24sedam

Prema najnovijim podacima, koronavirus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 2.771 osobe, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 56 pacijenata.

Testirano je 14.946 osoba, dok je na respiratoru 213 pacijenata.

Juče je na koronavirus bila pozitivna 2.081 osoba, od  9.840 testiranih. Na respiratorima je bilo 218 pacijenata, dok je preminulo 59 osoba.

Nažalost, jedna beba preminula je od posledica zaraze koronavirusom na Dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu, a član Kriznog štaba Branislav Tiodorović ponovio je da se medicinski deo štaba zalaže za kovid propusnice koje će važiti 24 sata, a najavio je i produžen raspust.

On je, gostujući na TV Prva, izjavio da se ceo medicinski deo Kriznog štaba zalaže za uvođenje kovid propusnica koje bi važile 24 sata, ali istovremeno na pitanje da li je to realno, odgovara da nije.

Prema njegovim rečima, svi bi trebalo da budu svesni druge strane priče o kovid propusnicama koje važe 24 sata, a to je mogućnost provere sprovođenja takve mere, a to u u Srbiji, kako kaže dr Tiodorović, nije moguće.

- Ako me pitate da li je realno - nije, jer ako nemate ni u Komunalnoj miliciji sve koji su vakcinisani, a niti ih imate dovoljno, ne može se to sprovesti. To bi značilo da imamo po jednog policajca za svakog građanina - istakao je Tiodorović.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike