Šok u studiju, zavladao muk: Ostala bez stana u Beogradu zbog fatalne greške koju je napravila!

28.11.2020 | 17:52 >> 22:25

Autor: Marija Vukićević

Snežana Medić iz Paraćina će ovaj dan pamtiti celoga života

Copyright

Snežana Medić iz Paraćina će ovaj dan pamtiti celoga života. Bila je na korak do toga da postane vlasnica stana u Beogradu, ali jedna greška u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi 2020” je koštala puno.

Naime, prilikom prvog izvlačenja u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” Snežana iz Paraćina je bila prvobitno izvučena kao potencijalni dobitnik stana u naselju Zemunske kapije. Pošto je kovertu morala da proveri komisija i odluči o njenoj ispravnosti, uvideli su sitnu grešku koju je ona napravila te nisu mogli da je proglase dobitnicom.

-Gospođa Snežana nije napisala broj telefona i prema pravilima igre ona ne može da bude proglašena dobitnicom – rekli su iz komisije.

Teniserka Olga Danilović, koja je izvlačila i ostale nagrade, je morala da izvuče još jednu kovertu posle Snežanine, i onda je stan otišao u ruke Maje Florić. Interesantna činjenica je da je i Maja iz Paraćina.

Večeras je održano prvo od 11 izvlačenja nagrada u državnoj nagradnoj igri, a prenos je bio na prvom programu RTS-a. Večeras je ukupno izvučeno nagrada, a ostale će biti dodeljene srećnim dobitnicima do kraja godine u 10 preostalih

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam