RHMZ upozorava: Pakleno i danas, a potom stiže olujno vreme!

15.07.2021 | 08:59 >> 10:19

Autor: Jelena Stokic Jovanovic

Izdato je i upozorenje na kratkotrajne vremenske nepogode od 16. do 19. jula

Copyright TANJUG/ JAROSLAV PAP/ nr

 

RHMZ je  izdao danas upozorenje da će na jugoistoku i istoku Srbije biti veoma toplo sa najvišom temperaturom od 34 do 36 stepeni.

Takođe, izdato je i upozorenje na kratkotrajne vremenske nepogode od 16. do 19. jula.

Pročitajte još

Od petka do ponedeljka biće promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Ponegde će biti nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom, saopštio je RHMZ.

Prema prognozi, sutra će u Srbiji biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Posle podne ponegde će biti nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab i umeren, istočni i severoistočni vetar.

Najniža temperatura biće od od 17 do 21, a najviša od 29 do 33 stepena.

U Beogradu najviša 29 stepeni

Copyright TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne. Vetar će biti slab i umeren, istočni. Najniža temperatura 20, a najviša 29 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 23. jula, do utorka se očekuje promenljivo oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde će biti nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Od srede će biti pretežno sunčano, posle podne ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Temperatura oko prosečnih vrednosti, najviša od 26 do 31 stepen.

Pročitajte još

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam