Za dve godine dva puta porađao ženu u kući: Ispovest Mileta iz Gornjeg Matejevca (VIDEO)

28.07.2021

14:46 >> 17:24

0

Kada im se pre dve godine najmlađi sin Miša (2) rodio u kući, na krevetu, Miladinovići nisu ni slutili da će se istorija ponoviti

Za dve godine dva puta porađao ženu u kući: Ispovest Mileta iz Gornjeg Matejevca (VIDEO)
Copyright 24sedam/M.K,

Prava drama se odigrala u malom mestu Gornjem Matejevcu, kod Niša, kada je Miodrag Miladinović Mile (27), po drigu put za dve godine u sopstvenoj kući porodio svoju suprugu Bojanu (26).

Kada im se pre dve godine najmlađi sin Miša (2) rodio u kući, na krevetu, Miladinovići nisu ni slutili da će se istorija ponoviti.

“Spasavao sam ih”

U ponedeljak ujuto Bojani pukao vodenjak, a beba odlučila da dođe na svet, Mile nije imao kud nego da po drugi put sam porađa svoju ženu.

– Da je neko na ulici nešto slično doživeo, pozvao bih Hitnu.Ali pošto je moja žena, moje dete, šta ću. Morao sam. Pozvao sam Hitnu pomoć i dok sam njih čekao, ja sam počeo da je porađam. Bila je to prava drama i prvi put sa Mišom kada nam se desila ista stvar u istom krevetu, ali i sada ništa manje stresno. Kroz glavu su mi prolazili razni strahovi, čuo sam da ako se vrpca preseče pre vremena, odoše i žena i dete, ako se pak dugo čeka, takođe, ali na sreću brzo je došla Hitna. Oni su presekli to, ja sam pridržao dete, pomogao da izađe. Da nisu naišli presekao bih sam, moja žena, moje dete, morao sam da ih spašavam. Uzdao sam se u to da priroda ipak sve radi sama – priča nam Miiodrag iz Gornjeg Matejevca kod Niša.

„Lele, lele beba izlazi iz mene”

On kaže da je njegova supruga toga jutra osetila bolove, ali budući da je u pitanju peta po redu trudnoća, da je verovala da nisu to „oni“ bolovi pred porođaj.

– Kaže nije mi ništa. Pukao vodenjak pa u jednom trenutku samo je počela da viče: „Lele, lele beba izlazi iz mene. Za Mišu je bilo isto. Bilo mi neobično da po drugi put porodim sopstvenu ženu u istom krevetu. Brzo je došla Hitna i sve je dobro prošlo. Sin je živ, zdrav, zvaće se Marko, jer nam se sva deca zovu na slovo M. Mirjana (8), Mirko (6), Miloš (5), Miša (2) – objašnjava ovaj mladi otac.

Mile kaže da je ponosan što je otac petoro dece, te da je to njegov dar zemlji Srbiji. Ipak ne krije da je teško, budući da je suprgu bez posla, a on radi za nadnicu. Svo sedmoro žive zajedno u jednom sobičku, no ipak, Mile se ne predaje se, pun je entuzijazma i u planu ima da ozida još jednu sobicu u kojoj će živeti deca.

Tast je popio lekove za pritisak

– Korak po korak i idemo dalje, nema predaje, deca su blago. Samo da imamo da ih prehranimo pa drugo će biti. Odvajamo od usta da pružimo njima, ali meni je kao ocu teško da ne mogu da im pružim više. Kada su mi javili da je Mile porodio bio sam u šoku. Brzo sam popio vodu i tablete za pritisak – govori nam Miletov tast koji je sve vreme ljuljao jednog od unuka u rukama.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike