Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja

23.08.2023 | 09:30

Na deonici Pribojska Banja - Priboj najavljeni su radovi na rehabilitaciji puta do 1. novembra

Copyright Pixabay

Prema informacijama "Puteva Srbije", na auto-putu E-75 u zoni petlje Velika Plana izvode se radovi na sanaciji nadvožnjaka u oba smera do 31. avgusta, pa se saobraćaj odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na nadvožnjaku se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Na istom auto-putu kod petlje Bežanijska kosa - Konjarnik u oba smera se izvode radovi na demarkaciji horizontalnih oznaka na delu puta od danas do 26. avgusta u periodu od devet do 13 sati.

U zoni radova za saobraćaj će biti zauzeta zaustavna saobraćajna traka, a radovi će se izvoditi u pokretu, naizmenično u levom i desnom kolovozu.

Na deonici Gostun- Brodarevo kod mesta Žuti Kuk najavljeni su radovi na sanaciji odrona nestabilne kosine do 31. decembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Gornji Milanovac - Preljina izvode se radovi na održavanju mosta preko reke Despotovice, u mestu Brđani do 15. septembra od sedam do 17 časova uz naizmenično propuštanje vozila na mostu.

Na deonici Pribojska Banja - Priboj najavljeni su radovi na rehabilitaciji puta do 1. novembra od sedam do 15 časova, uz naizmenično propuštanje vozila koje je regulisano semaforima.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Tanjug