Deki iz Inđije je čovek koji je pojeo milion evra! Nije mogao da veže pertle od stomaka, a sada je smršao 80 kilograma!

29.04.2023 | 20:00

Autor: Marija Atanasković

Dejan Đuričić je poznat kao najveći gurman u Srbiji. Znao je da pojede i po 100 ćevapa za obrok, da dezertira 100 kugli sladoleda i omanji akvarijum kad je post.

Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Za njega uživanje u hrani podrazumeva druženje sa prijateljima, zbog toga poslednjih 30 godina bar jedan obrok dnevno jede u restoranu u krugu odabranih ljudi. Tako je došao do računice da je za sve ove godine sigurno pojeo milion evra!

“Pojeo sam i više, ali mojih para milion i još par miliona od prijatelja. Evo kako - 30 godina svaki dan jedem u drugom restoranu, to nam je oko 10.000 dana, puta minimum ručak samo jednom. Ja sam jeo i po dva i po tri puta dnevno u nekom restoranu, minimum je 100 evra račun, to ne pričamo pića, vina, rakija... to ti je okruglo milionče!”, rekao je Deki u emisiji “24sedam sa Marom”.

Dešavalo se i da ceh plate njegovi prijatelji, a nije retkost ni da gazde kafana časte, jer Deki u restoranu je garancija kvaliteta hrane koja se tu služi.  POGLEDAJ GALERIJU

“Nekad se gledalo gde je parkiran ispred kafane jedan, dva kamiona, tu je sigurno dobra klopa, sad kad ljudi vide mene u restoranu, znaju sigurno da se tu dobro jede. Imam još jedan problem, imam poziva non-stop, sad sam postao i savetnik za dobru klopu,  nalazim se u Nišu, gde da idem da jedem, Leskovac gde da idem, ja u svakom mestu znam gde se dobro jede, znam gazdu i uvek sam dobrodošao u sve te restorane!”, otkrio je voditeljki Mariji Atanasković.

Nedavno je Deki rešio da zategne kaiš i krene na dijetu. Imao je 193 kilograma, oblačio se u buticima za trudnice i nije mogao da nosi patike sa vazdušnim đonom jer bi svaki pucao pod njegovom težinom. Smršao je 80 kilograma, ali i dalje voli da se počasti kvalitetnim obrokom.

Sa Dekijem smo u jednom prestoničkom restoranu isprobali obrok od 10 ražnjeva sa mesom i jedanaesti sa ananasom sa ražnja. Ovaj obrok je po principu “all you can eat”, mada sam ja već posle trećeg ražnja odustala, a Deki kaže da bi posle jedanaestog - ananasa prelivenog čokoladom, mogao sve ispočetka!

Dekijevu neverovatnu priču i apetit možete pogledate u novoj epizodi emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam tv.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam