Osetno svežije!Pljuskovi, grmljavina i hladnije vreme pratiće nas ceo ovaj dan, ne izlazite bez kišobrana i kabanica

19.10.2020 | 04:30 >> 11:28

Autor: Marija Vukićević

Minimalna temperaura od 14 do 18°C, maksimalna dnevna od 18°C na severozapadu do 24°C na istoku Srbje

Copyright Foto: 24sedam/Goran Sivački

U Srbiji u subotu umereno do potpuno oblačno i osetno svežije sa kišom, pjuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do pojačan jugozapadni vetar. U toku večeri vetar prolazno u skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperaura od 14 do 18°C, maksimalna dnevna od 18°C na severozapadu do 24°C na istoku Srbje.

U Beogradu u subotu umereno do potpuno oblačno i osetno svežije sa kišom, pjuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do pojačan jugozapadni vetar. U toku večeri vetar prolazno u skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperaura 17°C, maksimalna dnevna 21°C, javlja sajt weather2umbrella.com.

U Srbiji u nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno i sveže, ponegde sa kišom i pljuskovima. U noći između nedelje i ponedeljka sa jugozapada se očekuje prolazno jače naoblačejenje sa kišom i pljuskovima, uz pojačane južne vetrove, a u košavskom području uz jak, na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 16°C na zapadu do 23°C na istoku i jugoistoku Srbije. U utorak i sredu malo toplije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U drugoj polovini sledeće sedmice sunčano i osetno toplije, maksimalna temperatura preko 25°C.

U Beogradu u nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno i sveže, uz uslove za kišu i pljuskove. U noći između nedelje i ponedeljka očekuje se prolazno jače naoblačejenje sa kišom i pljuskovima, uz jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura u nedelju do 18°C, a u ponedeljak do 20°C. U utorak i sredu malo toplije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U drugoj polovini sledeće sedmice sunčano i osetno toplije, maksimalna temperatura preko 25°C.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam