Novi sajt Narodne banke Srbije

28.09.2020

07:54

0

Upotrebom savremenih tehnologija nova veb prezentacija je dobila moderan dizajn uz brži i pouzdaniji rad za sve korisnike

Novi sajt Narodne banke Srbije
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Narodna banka Srbije pustila je u rad novi sajt koji je dizajniran sa ciljem da se privredi i građanima omogući brži i jednostavniji uvid u rad centralne banke uz adekvatno prezentovanje svih aktivnosti.

Upotrebom savremenih tehnologija nova veb prezentacija je dobila moderan dizajn uz brži i pouzdaniji rad za sve korisnike na svim pretraživačima, saopšteno je iz NBS.

Najnovija tehnologija

Novi sajt, na adresi nbs.rs je pregledniji, funkcionalniji i lak za navigaciju. Oslanjajući se u potpunosti na sopstvena znanja i najnoviju dostupnu tehnologiju, sajt je napravljen tako da predstavlja logičku celinu i omogućava korisniku da brzo i lako dođe do željenog sadržaja.

Korisnicima smo osigurali što jednostavniju pretragu po ključnim rečima uz unapređenu interaktivnu grafiku i prikaz traženih podataka.

I na engleskom jeziku

Sve opcije dostupne na sajtu mogu se koristiti na desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima jer se prikaz sadržaja prilagođava velični ekrana. Omogućeno je deljenje svake pojedinačne strane na društvene mreže uz prethodni prikaz. Sajt je dostupan i na engleskom jeziku.

Iz NBS ističu da im je posebno važna interakcija sa krajnjim korisnicima putem veb formulara za komentare i sugestije koji će doprineti unapređenju sadržaja stranice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike