Nove pogodnosti za penzionere! Đurić: Prijavilo se čak 60 odsto za penzionerske kartice!

02.10.2023 | 17:59

Ugovori su potpisani sa 25 preduzeća u Novom Sadu, a tokom narednog perioda biće potpisani sa još sedam, tako da će ukupno 54 kompanije nuditi olakšice za penzionere

Copyright Grad Novi Sad

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić sa direktorom Pokrajinskog PIO Fonda Slavkom Imrićem i direktorom Filijale Novi Sad Fonda PIO Borisom Jevtićem prisustvovao je potpisivanju Sporazuma o saradnji između Republičkog Fonda PIO – Filijala Novi Sad i novosadskih preduzeća u Gradskoj kući koji će putem penzionerske kartice nove generacije pružati pogodnosti penzionerima.

Tom prilikom ugovori su potpisani sa 25 preduzeća u Novom Sadu, a tokom narednog perioda biće potpisani sa još sedam, tako da će ukupno 54 kompanije nuditi olakšice za penzionere.

– Želim da se zahvalim svim kompanijama koje učestvuju u ovom projektu i pozovem sve druge kompanije koje se još nisu priključili ovoj promociji kako bismo olakšali našim najstarijim sugrađanima i omogućili im brojne pogodnosti uz ove kartice. Verujem da je ovo od izuzetne važnosti kao i briga o našim najstarijim. Imamo više od 650 kompanija koje su do sada potpisale ugovore, a oko 920.000 penzionera se prijavilo za penzionerske kartice – rekao je gradonačelnik Đurić.

 

 

Кako je rečeno prilikom potisivanja, penzioneri će posredstvom potisivanja ugovora imati pogodnosti u mnogoborjnim firmama, od apoteka, trgovinskih lanaca do ugostiteljskih objekata.  Između ostalih ugovore su poptisali i JКP “Parking servis”, JGSP “Novi Sad” i Muzej Novog Sada.

Bonus video

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam / Dnevnik.rs