Počinju "Zimske čarolije na Paliluli": Dodeljuju se novogodišnji paketići za 8.500 najmlađih (FOTO)

18.12.2021 | 13:20

Autor: 24sedam

Najmlađi Palilulci najviše su se radovali susretu sa Deda Mrazom

Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Podelom novogodišnjih paketića u dvorištu Osnovne škole "Jovan Ristić" u Borči danas je počela tradicionalna manifestacija "Zimske čarolije na Paliuli", koju organizuje Gradska opština Palilula, a ove godine biće podeljeno oko 8.500 paketića.

Najmlađi Palilulci najviše su se radovali susretu sa Deda Mrazom, a za decu i njihove roditelje priređen je i bogat zabavni program u kom su uučestvovali mađioničari, kostimirani, animatori, klovnovi, a izvedena je i novogodišnja priredba.

- Prethodnih godina podela paketića i novogodišnja priredba organizovana je u sportskohj hali "Aleksandar Nikolić", a ove godine zbog epidemiološke situacije, deca i njihovi roditelji paketiće mogu da preuzmu na tri lokacije - kaže Vanja Velović iz GO Palilula.

Kako je rekla, podela novogodišnjih paketića sutra će biti organizovana u Tržnom centru "Karaburma" od 11 časova, a u ponedeljak 20.decembra u Centru za kulturu "Vlada Divljan" od 10 do 20 časova. POGLEDAJ GALERIJU

Velović je navela da će manifestacija "Zimske čarolije na Paliluli" biti nastavljena 1.januara 2022.godine tradicionalnim programom "Ulica otvorenog srca" u Borči, kao i da će od 6.do 9.januara biti održana manifestacija "Božić na Paliluli" u Tašmajdanskom parku.

- Takođe, za 14.januar pripremamo koncert iznenađenja u TC "Big Fashion", a 20.januara biće organizovana novogodišnja predstava za decu sa Deda Mrazom, mađioničarima, animatorima, a ispred će biti postavljene drvene kućice gde će biti izložene rukotvorine i druge proizvodi - navela je Velović.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Tanjug