Incident na Karaburmi: Kontrolor putniku zatražio kartu, a on na njega nasrnuo nožem!

15.12.2021

14:20

0

Autor: 24sedam

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

Incident na Karaburmi: Kontrolor putniku zatražio kartu, a on na njega nasrnuo nožem!
gsp autobus noz - Copyright Tanjug/Sava Radovanovic/Profimedia

Na liniji 27, u Ulici Mije Kovačevića, kod stajališta Vatrogasna komanda, danas je brutalno nožem napadnut kontrolor "Kentkarta", a napadač je uhapšen, saopšteno je iz ovog preduzeća

Navodi se da je kontrolor tokom redovne kontrole, zatražio od putnika kartu na pregled, nakon čega je napadač krenuo da viče i da mu preti.

Kontroloru je, navode iz "Kentkarta", ubrzo prišao kolega, a napadač je u tom trenutku ustao, izvadio nož i dok je napuštao vozilo posekao kontrolora po desnoj ruci u predelu podlaktice.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Nakon napada putnik se uputio prema vatrogasnoj komandi, a na lice mesta odmah je došla policija, kao i Hitna pomoć koja je kontroloru ukazala zdravstvenu pomoć.

MUP: Zadržavanje do 48 sati za napadača 

Dragan Gojic/ATAImages
 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. M. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

- Kako se sumnja, on je jutros u Ruzveltovoj ulici, u autobusu gradskog prevoza, posekao nožem po ruci pedesettrogodišnjeg kontrolora dok je pregledao karte i potom pobegao - piše u saopštenju.

Policija je ubrzo pronašla i uhapsila osumnjičenog, kod kojeg je nađen i predmet izvršenja krivičnog dela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike