Rekordnih 90.000 građana jednim klikom plaća račune putem aplikacije eSanduče

19.11.2020

12:05

0

Korisnicima je obezbeđen dodatni promotivni popust na elektronsko mirenje duga tokom novembra i decembra

Rekordnih 90.000 građana jednim klikom plaća račune putem aplikacije eSanduče
Copyright Profimedia

Za samo pet meseci 90.000 korisnika prijavilo se na elektronsko plaćanje redovnih računa putem mobilne aplikacije eSanduče kako bi ostvarilo mogućnost dodatnog popusta od četiri odsto, saopštili su iz JKP “Infostan tehnologije”.

Građanima je obezbeđen dodatni promotivni popust na elektronsko plaćanje redovnih računa tokom novembra i decembra.

Pixabay

– Korisnici koji do kraja godine na aplikaciji i portalu eSanduče izvrše elektronsko plaćanje oktobarskog ili novembarskog mesečnog računa sa sačuvanim podacima Mastercard platne kartice, ostvaruju dodatnih četiri odsto popusta na celokupni iznos narednog mesečnog računa. Dodatni popust korisnici ostvaruju pored svih redovnih popusta – od pet, šest i sedam procenata i subvencija od 10 do 30 odsto. Od potencijalnih 25.000 korisnika, do sada je pravo na dodatni popust ostvarilo 5.500 korisnika, zbog čega iz ovog preduzeća pozivaju korisnike da do kraja decembra ostvare jedinstvenu, promotivnu uštedu od četiri odsto, te na taj način umanje iznose svojih računa – saopštili su iz ovog preduzeća.

Pročitajte još: Dobra vest: „Infostan“ omogućio dodatni popust na elektronsko plaćanje računa

Zbog velikog interesovanja sugrađana za plaćanje računa samo jednim klikom, iz “Infostana” su omogućili plaćanje računa Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama, kao i plaćanje platnim karticama izdatim u inostranstvu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike