GO Voždovac poklanja auto sedišta voždovačkim bebama

20.11.2020

14:00

0

Ovom akcijom obeležen je Svetski dana prava deteta

GO Voždovac poklanja auto sedišta voždovačkim bebama
Copyright GO Voždovac

Povodom Svetskog dana prava deteta, Gradska opština Voždovac poklanja auto sedišta za bebe rođene od 20. novembra 2020. godine, kao i u narednih devet dana.

Predsednica Opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić ovom akcijom želi da majkama koje su upravo donele na svet jedan novi život čestita i obraduje ih poklonom koji će pomoći da bebe budu bezbedne u saobraćaju.

GO Voždovac

– U danima kada obeležavamo prava deteta, svaka beba koja se rodi od danas pa u narednih devet dana dobiće auto sedište jer nam je bezbednost dece izuzetno važna. Imamo još jednu lepu akciju za mališane Voždovca koji su rođeni od 1. januara 2014. do 31. decembra 2020. godine, a to su novogodišnji paketići koje im je obezbedila GO Voždovac. Prijava za paketiće biće dostupna danas od 12:00 sati na našem sajtu www.vozdovac.rs, u Mesnim zajednicama i ispred zgrade Opštine. Podela će biti organizovana uz poštovanje mera opreza koje donosi Vlada Srbije. U narednom periodu više pažnje posvetićemo deci, majkama, penzionerima i svima našim Voždovčanima – rekla je predsednica Tomić Ilić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike