Zbog manifestacije "Nesvrstani 2021" u ponedeljak i utorak zastoji u saobraćaju

09.10.2021

10:08

0

Prema rečima načelnika Uprave saobraćajne policije Nebojše Arsova, učiniće sve da zastoji budu minimalni kako se ne bi remetio svakodnevni život građana

Zbog manifestacije "Nesvrstani 2021" u ponedeljak i utorak zastoji u saobraćaju
Saobraćajna policija: Ilustracija - Copyright Printscreen/MUP

Povodom održavanja manifestacije "Nesvrstani 2021" u Beogradu, 11. i 12. oktobra, doći će do izmena režima saobraćaja u srpskoj prestonici.

Prema rečima načelnika Uprave saobraćajne policije Nebojše Arsova, učiniće sve da zastoji budu minimalni kako se ne bi remetio svakodnevni život građana. 

- Povodom manifestacije 60 godina Nesvrstanih koja se održava u ponedeljak i utorak biće kratkotrajna obustava saobraćaja na pojedinim ulicama, pre svega u okolini Sajma i mosta Gazela. Pripadnici saobraćajne policije će regulisati saobraćaj, tako da zastoj u saobraćaju bude što je moguće kraći. U toku ova dva dana nadamo se da će sve proteći bez problema po pitanju bezbednosti u saobraćaju - porčuio je Arsov i pozvao sve građane da budu strpljivi.

Ministar policije Vulin, uoči održavanja manifestacije „Nesvrstani 2021“, uverio se u spremnost pripadnika Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata angažovanih na obezbeđivanju ove manifestacije i visokih svetskih zvanica i delegacija koje će boraviti u Beogradu.

Kako se ističe u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, Vulin je posebno informisan o preduzetim merama i radnjama pripadnika policije iz svih organizacionih jedinica angažovanih povodom održavanja ove manifestacije.

Foto:MUP
 

- Svi angažovani pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz svake organizacione jedinice spremni su za početak manifestacije "Nesvrstani 2021". Svaka delegacija koja bude boravila i Beogradu u narednim danima biće u skladu sa svim našim protokolima čuvana i zaštićena. Manifestacija "Nesvrstani 2021" biće organizovana i obezbeđena na najvišem nivou - istakao je ministar unutrašnjih poslova. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: J. V.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike