Počele su grejne probe: Beograđani, proverite da li vam radijator curi

01.10.2021

09:43

0

Kvarove građani mogu prijaviti na broj telefona 011/2093-100

Počele su grejne probe: Beograđani, proverite da li vam radijator curi
Copyright Pixabay/USA-Reiseblogger

Beogradske termoelektrane započele su funkcionalne probe tokom kojih se proverava sistem grejnog područja, a direktor Direkcije za proizvodnju "Beogradskih elektrana" Zoran Spasovski kaže da će probe trajati do 10. oktobra i da ne podrazumevaju zagrevanje poslovnih i stambenih prostora, već da je reč o probi sistema u dinamičkom hladnom režimu.


- Zamolio bih korisnike da ne pozivaju naš kol-centar i da ne prijavljuju loše grejanje, radijatori će svakako biti hladni, već da obrate pažnju na unutrašnje instalacije, na eventualna curenja i da prijave našem kol centru tu vrstu reklamacija - rekao je Spasovski za RTS.
Printscreen/YouTube/TermaGroup
 

Poručio je da se kvarovi mogu prijaviti na broj telefona 011/2093-100 i istakao da ima dovoljan broj ekipa koje će pravovremeno reagovati, izaći na teren i ukloniti svaki eventualni nedostatak.

Spasovski je naglasio i da su "Beogradske elektrane" spremne za grejnu sezonu i da se ne očekuje da će ona početi pre 15. oktobra budući da, prema prognozama, prosečna dnevna temperatura neće padati ispod 12 stepeni, što je preduslov za početak grejanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Lj. S.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike