Imunizacija u prestonici: Danas i sutra organizuje se vakcinacija građana ispred Pionirskog parka

16.09.2021

14:14 >> 14:21

0

- Još jednom apelujem na sve da budu odgovorni prema sebi i prema svom zdravlju i da iskoriste mogućnost vakcinacije - rekla je Nataša Stanisavljević

Imunizacija u prestonici: Danas i sutra organizuje se vakcinacija građana ispred Pionirskog parka
Copyright Tanjug/Rade Prelić

Ispred Pionirskog parka u Beogradu građani će danas i sutra u mobilnom autobusu za vakcinaciju moći da prime prvu, drugu ili treću dozu Sinofarm ili Fajzer vakcine.

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević navela je da će građani u mobilnom autobusu moći da se vakcinišu u periodu od 10 do 18 časova, kao i da će za vikend moći da se vakcinišu na Zemunskom Keju, gde će se premestiti autobus za vakcinaciju.

Pročitajte još

Istakla je da je u prva dva sata od postavljanja mobilnog autobusa za vakcinaciju vakcinisano više od 30 građana.

– Važno nam je da svaki dan budemo na terenu kako bi građanima bio što dostupniji punkt za vakcinaciju – rekla je Stanisavljević.

Tanjug/Nikola Anđić

Ukazala je da pored mobilnog autobusa u Beogradu postoji još pet punktova za vakcinaciju koji se nalaze pri svakom domu zdravlja, a u kojima, kako je navela, građani mogu da se vakcinišu bez zakazivanja.

– Još jednom apelujem na sve da budu odgovorni prema sebi i prema svom zdravlju i da iskoriste mogućnost vakcinacije – rekla je Stanisavljević.

Pročitajte još

Dodala je da je u Beogradu do danas prvom dozom vakcinisano preko 794.000 građana, a da je treću dozu primilo više od 114.000 građana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike