Inspekcija zatvorila gradilište u Parkračkoj ulici

04.09.2021

14:16 >> 14:32

0

Inspektori su konstatovali da se u okviru privatne parcele podiže zid bez adekvatnog odobrenja nadležnog organa

Inspekcija zatvorila gradilište u Parkračkoj ulici
Copyright Beoinfo

Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove izvršila je inspekcijski nadzor u Pakračkoj i ulici Narcisa na teritoriji gradske opštine Palilula i tom prilikom konstatovano je da je u Ulici narcisa prosečen deo asfalta, ali i da se na toj lokaciji ne izvode građevinski radovi, saopšteno je iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Pored toga inspektori su u Pakračkoj ulici konstatovali da se u okviru privatne parcele podiže zid bez adekvatnog odobrenja nadležnog organa. U skladu sa tim inspektori su postavili traku i zabranili dalje izvođenje radova.

Takođe, saobraćajna inspekcija Ovog sekretarijata izvršila je nadzor na ovoj lokaciji, te je uvidom u podatke Republičkog geodetskog zavoda utvrđeno da sporna površina na kome je izvršeno raskopavanje u vidu prelaza KP 307/26 KO Krnjača nije ulica, već je imalac prava privatno lice.

Pročitajte još

Parcela na kojoj je formirana ulica Narcisa nije evidentirana u Republičkom geodetskom zavodu kao ulica prema načinu korišćenja i nazivu, a imaoci prava na parcelama na kojima se prostire su privatna lica. Prema referentnom sistemu mreža opštinskih puteva i ulica na teritoriji grada Beograda i prema geodetsko-katastarskom sistemu, navedena saobraćajnica nije definisana kao opštinski put i ulica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike