Zbog kvara na toplovodu deo Bulevara Kralja Aleksandra bez grejanja

08.01.2021

14:30 >> 15:16

0

Autor: Jovana Vrećo

Ekipe za hitne intervencije su na terenu i čine sve da kvar bude popravljen u najkraćem mogućem roku

Zbog kvara na toplovodu deo Bulevara Kralja Aleksandra bez grejanja
Copyright Profimedia

Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na distributivnom grejnom području toplane „Konjarnik”, danas od 15 časova prekinuta je isporuka toplotne energije potrošačima na delu pomenutog grejnog područja, dok će korisnicima na Vračaru biti umanjen kvalitet grejanja, saopštili su iz “Beogradskih elektrana”.

Tako su bez isporuke toplotne energije potrošači u rejonu duž Bulevara kralja Aleksandra (od Ustaničke do Vukovog spomenika sa okolnim ulicama), odnosno od Bulevara kralja Aleksandra do Vojislava Ilića i Mileševske s jedne strane, kao i od Bulevara kralja Aleksandra do ulica Svetog Nikole i Veljka Dugoševića, s druge strane.

Pixabay

Uporedo, zbog istog razloga, deo potrošača na Vračaru imaće umanjen kvalitet isporučene toplotne energije, navedeno je u saopštenju.

Ekipe za hitne intervencije su na terenu i čine sve da kvar bude popravljen u najkraćem mogućem roku, a očekuje se da će potrošači u navedenim delovima grada grejanje dobiti najkasnije sutra, 9. januara, u jutarnjim satima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike