Kvar ohladio radijatore: Deo potrošača na Banovom brdu bez grejanja

12.01.2021

08:19

0

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu

Kvar ohladio radijatore: Deo potrošača na Banovom brdu bez grejanja
Copyright Pixabay/USA-Reiseblogger

Usled neophodne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na distributivnom grejnom području toplane “Banovo brdo”, koji se desio u toplovodnoj komori u Požeškoj, danas od pola 10 sati, bez isporuke toplotne energije biće deo potrošača koji se nalazi na tom grejnom području, saopštile su Beogradske elektrane.

Bez grejanja će biti potrošači koji se nalaze u rejonima koji su oivičeni sledećim ulicama: Nikolaja Gogolja u pravcu ka Kijevskoj, Valjevskoj, Ivice Devčića i prema Ulici Lazarevački drum, zatim, Radovovana Dragovića, Petra Martinovića, Beogradskog bataljona, Petra Lekovića, Golf naselje i Kraljice Katarine.

Pročitajte još

Bez grejanja će biti i potrošači u rejonu Sunčane padine do Ðorđa Ognjanovića sa jedne strane, a sa druge strane do Blagoja Parovića sa okolnim ulicama, kao i zona ulica Žarkovačka i Zimonjićeva.

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku.

Očekuje se da će potrošači u navedenim delovima Čukarice grejanje dobiti u kasnim večernjim satima ili tokom noći, jer „Beogradske elektrane“ isporučuju toplotnu energiju potrošačima u dvadesetčetvoročasovnom režimu od 8. januara, navedeno je u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike