Novogodišnji poklon za porodicu Đaković: Opština Rakovica obezbedila auto-sedišta za trojke

29.12.2020

14:48 >> 14:49

0

Autor: Jovana Vrećo

Takođe, opština je na molbu ove porodice 2019. godine postavila rampu na ulasku u zgradu u kojoj žive

Novogodišnji poklon za porodicu Đaković: Opština Rakovica obezbedila auto-sedišta za trojke
Copyright Beoinfo

Predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić i član Opštinskog veća Novica Barjaktarević posetili su danas porodicu Đaković iz Koštnjaka i poklonili im auto sedišta, navodi se u saopštenju iz te opštine.

–Dijana i Darko Đaković su roditelji četvoro dece, najstarijeg sina Lazara i Dušana, Ružice i Milice koji su rođeni istog dana 2018. godine. Za trojke porodice Đaković Gradska opština Rakovica je obezbedila auto sedišta kao novogodišnji poklon – navodi se u saopštenju.

Beoinfo

Simić je istakao da su auto-sedišta obezbeđena u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i Sekretarijatom za saobraćaj, s ciljem da se nastavi ulaganje u bezbednost dece.

Opština Rakovica je na molbu porodice Đaković 2019. godine postavila rampu na ulasku u zgradu u kojoj žive, dok je državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković uručio istoj porodici „triplet“ kolica za trojke, podsetio je Simić.

Beoinfo

U saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i Sekretarijatom za saobraćaj, Opština Rakovica tradicionalno, u februaru obezbeđuje besplatna auto-sedišta za mališane, podseća se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike