Završena rekonstrukcija Majdanpečke ulice na Banovom brdu

26.04.2021

16:00 >> 15:15

0

Radovi su podrazumevali kompletnu sanaciju asfalta u dužini od 300 metara, postavljanje i zamenu ivičnjaka, kao i zamenu šahtova

Završena rekonstrukcija Majdanpečke ulice na Banovom brdu
Copyright Pixabay/annawaldl

Na Banovom brdu, u opštini Čukarica, završena je rekonstrukcija Majdanpečke ulice. Radovi su podrazumevali kompletnu sanaciju asfalta u dužini od 300 metara, postavljanje i zamenu ivičnjaka, kao i zamenu šahtova, navodi se na sajtu opštine i dodaje da obnovom Majdanpečke ulice stanovnici Banovog brda i Košutnjaka imaju bolju saobraćajnu vezu između ulica Beogradskog bataljona i Kneza Višeslava.

– Ulica je bila u zaista lošem stanju, a s obzirom na to da stanovnicima veoma znači kao veza između Banovog brda i Košutnjaka i prilaz do škole, Šumarskog fakulteta i sportskog stadiona, smatrali smo da treba da izađemo u susret inicijativi građana i uredimo i ovu ulicu – rekao je član Veća Čedomir Sovtić prilikom obilaska radova koji su tokom ovog vikenda završeni.

Ukupna vrednost radova je oko četiri miliona dinara.

Podseća se da su u toku radovi na izgradnji Liparske ulice u Sremčici, na potezu od Goričke do Železnickog puta, kao i završni radovi u Trgovačkoj i ulici Solunskih boraca u Žarkovu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike