Ogromna kolona vozila na auto-putu: Predstojeći praznici zagušili izlaze iz Beograda (FOTO)

29.04.2021

13:45 >> 20:08

0

Autor: J. V.

Neuobičajene gužve u prestonici za ovu satnicu ovog četvrtka popodne

Ogromna kolona vozila na auto-putu: Predstojeći praznici zagušili izlaze iz Beograda (FOTO)
Foto: 24sedam/ Lj. S.

Zbog predstojećih praznika, Prvog maja i Uskrsa, u Beogradu je ovog popodneva pojačan saobraćaj, a najviše vozila je primetno na izlazima iz grada.

Tako su se, neuobičajene gužve za ovu satnicu napravile od Dušanovca ka Novom Beogradu, ali i u suprotnom smeru, sve do Bubanj potoka.

Foto: 24sedam/ Lj. S.

Takođe, kako javlja reporter 24sedam, gužva je i od Hrama ka Autokomandi i obrnuto, a saobraćajni kolaps napravljen je od Dedinja, bolnice, do Autokomande, kao i u Ustaničkoj ulici, kod Dušanovačke pošte.

Dodatni “čepovi” napravili su se i zbog studenata, koji napuštaju domove pred praznike i vraćaju se svojim kućama.

Iz JP “Putevi Srbije” juče saopštili da se tokom praznika očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima, zbog čega će na naplatnim stanicama svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica biti u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je i broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila.

Radovi

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Trupale-petlja Niš Jug, do 28. maja biće izvođeni radovi na rehabilitaciji kolovoza.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, saopštili su “Putevi Sbije”.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi