MOJ BEOGRAD Marija Egelja: Najlepši zalazak sunca - uz čašu vina, laganu muziku i čaroban pogled

26.06.2021

17:30 >> 17:31

0

Autor: Jovana Vrećo

Voditeljka za 24sedam o tome šta je za nju zaštitni znak prestonice, kao i koja pesma joj prva padne na pamet kada pomisli na ovaj grad

MOJ BEOGRAD Marija Egelja: Najlepši zalazak sunca - uz čašu vina, laganu muziku i čaroban pogled
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Egelja otkriva za 24sedam o tome šta je za nju zaštitni znak Beograda, koja pesma joj prva padne na pamet kada pomisli na ovaj grad, ali i šta bi predložila turisti da prvo obiđe kada poseti prestonicu.

“Za mene su zaštitni znak ovog grada – Beograđanke i Beograđani. Mislim da energija ljudi koji žive u ovom gradu, zapravo čini njegovu lepotu. Dobra, vesela atmosfera koja vlada, kao i sve već dobro poznate znamenitosti čine našu prestonicu jedinstvenom i srećna sam što sam rođena baš u njemu.

Volim sve pesme o svom gradu: “Samo za tebe Beograđanko mala”, “April u Beogradu”, “Moj Beograde zagrli me”, kao i “Beograde, Beograde sa nama i u nama živiš ti”…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Egelja (@marija.egelja)

Najlepši zalazak sunca u Beogradu mi je na reci. Uz večeru, čašu vina, laganu muziku i čaroban vidik na Savu, pruža se čaroban pogled na zalazak dok se čuje žamor iz restorana. Ti momenti izmame svima oduševljenje, ali i brojne fotografije.

Pročitajte još:

Primećujem da ima sve više turista u našoj prestonici i drago mi je da su zadovoljni i da nasmejani fotografišu i obilaze grad. Uvek savetujem da siđu do reke na ručak, obiđu Kalemegdan, Hram Svetog Save, Skadarliju, da krstare našim rekama i obavezno uživaju u najboljem noćnom provodu.

Volim da često pešačim Beogradom, istražujem, gledam šta je novo i budem turista u svom gradu.

Beograd je poslednjih godina moderniji, urbaniji, čistiji, umiveniji i nadam se da će biti sve lepši i u narednim i da će ga buduće generacije čuvati i paziti.”

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike