Potop u naselju Vojvode Vlahovića: Ulice opet poplavljene, ugroženo nekoliko domaćinstava (FOTO/VIDEO)

18.07.2021

17:29 >> 19:38

0

Autor: Jovana Vrećo

Predsednik Udruženja građana Moje naselje Marko Mladenović, za 24sedam, kaže da je ovo problem koji se javlja već godinama

Potop u naselju Vojvode Vlahovića: Ulice opet poplavljene, ugroženo nekoliko domaćinstava (FOTO/VIDEO)
Copyright Privatna arhiva/ Udruženje građana "Moje naselje"

Kiša koja je ovog poslepodneva počela da pada u Beogradu, donela je nove-stare muke stanarima u naselju Vojvode Vlahovića, zbog čega je ugroženo nekoliko domaćinstava.

Kako je za naš portal rekao predsednik Udruženja građana “Moje naselje” Marko Mladenović, ovo je problem koji se javlja već godinama, a o kom je 24sedam već pisao.

Pročitajte još:

– Poznati smo po tom “jezeru”, koje se pojavi kad god padne kiša – kaže Mladenović i podseća da su ekipe JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” pre skoro tri godine uradile atmosfersku kanalizaciju, koja je delimično rešila ovaj problem.

Da još uvek nije sve urađeno kako treba, objašnjava naš sagovornik, pokazuje i činjenica da se ovo desi svaki put kad padne kiša.

– Uvek bude poplavljeno i ugroženo oko dvadesetak domaćinstava. Najveći problem je što to nije samo voda, već se izlivaju i fekalije – dodaje on.

Pročitajte još:

Naš sagovornik zaključuje da bi jedino rešenje ovog problema bilo u postavljanju atmosferske kanalizacije i u zvezdarskom, tačnije gornjem delu naselja Vojvode Vlahovića, kako bi se ta voda usmerila u prave tokove i kako ne bi dolazilo do ovog problema.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike