Trošarina - konfuzija za vozače: "Privikavamo se na radove u nadi da će biti gotovi do kraja avgusta" (FOTO)

22.07.2021

10:06 >> 11:33

0

Gužve su bile prvih dana, dok se vozači nisu navikli, ali i građani - rekao je za 24sedam Voždovčanin Boban S.

Trošarina - konfuzija za vozače: "Privikavamo se na radove u nadi da će biti gotovi do kraja avgusta" (FOTO)
Copyright 24sedam/ Anđela Stošić

Izgradnja unutrašnjeg prstena u ponedeljak je zatvorila Ulicu Save Maškovića, zbog čega se na potezu kod Trošarine stvaraju velike gužve.

Pročitajte još

Uprkos obaveštenjima da će raskrsnica ulica Vojvode Stepe i Save Maškovića biti zatvorena do 23. avgusta, i da bi vozači trebalo da koriste alternativne pravce, gužve kod Trošarine su svakodnevne.

Ukoliko vozači žele da idu u Vojvode Stepe moraju iz Bulevara oslobođenja levo u Bebelovu ulicu, zatim po šinama da voze, kako bi se uključili iznad radova.

Na ovom potezu problem pravi i semafor, jer duže drži crveno svetlo. Za one koji idu iz Vojvode Stepe i skreću u Bebelovu ulicu, kolovoz je proširen.

– Gužve su bile prvih dana, dok se vozači nisu navikli, ali i građani. Sada ljudi koji žive u naselju Stepa Stepanović ne idu ka Trošarini, već dole, ka Bulevaru Peke Dapčevića. Nadam se da će radovi biti završeni do 23. avgusta, kako su rekli – rekao je Voždovčanin Boban S. za 24sedam.

Beograđani koji žive u naselju Stepa, sada iz kompleksa mogu samo preko Bulevara Peka Dapčevića i onda Kumodraškom do grada.

 

Trasa tramvaja 9, 10 i 14 je skraćena do stare okretnice, neposredno uz radove.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike