Radovi prave karambol u Zemunu: Zatvaraju se ulice - menjaju se trase autobusa!

09.04.2024

15:45

0

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti sva postojeća stajališta

Radovi prave karambol u Zemunu: Zatvaraju se ulice - menjaju se trase autobusa!
Prvomajska ulica - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Tokom izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže u Prvomajskoj ulici u Zemunu doći će do zatvaranja Prvomajske ulice u zoni raskrsnice Prvomajska-Gornjogradska, duž pešačkog prelaza koji se nalazi u kraku koji dolazi od centra grada od 11. do 15. aprila, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

U tom periodu promeniće se režim rada vozila sa linija javnog prevoza:

- vozila sa linije 15 će saobraćati u oba smera ulicama Vrtlarskom, Senskim trgom, Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom i dalje redovnom trasom;

- vozila sa linija 15N, 18 i 78 će u oba smera saobraćati na trasi: Tošin bunar – Ivićeva – Senski trg – Ugrinovačka – Gornjogradska – Prvomajska i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljena, i to u smeru prema periferiji stajalište "Gornjogradska 1" u Ulici gornjogradskoj, na poziciji drugog EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara posle raskrsnice sa Ugrinovačkom ulicom, u visini kućnog broja 63, kao i stajalište "Prvomajska 1" u Gornjogradskoj ulici, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara ispred raskrsnice sa Prvomajskom ulicom, u visini kućnog broja 10.

U smeru prema centru grada koristiće se stajalište "Prvomajska 1" u Ulici gornjogradskoj, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa Prvomajskom ulicom, navodi se u saopštenju. 

Radovi u Zemun polju

Radovi na asfaltiranju i uređenju Ulice Bertranda Rasela u naselju Zemun polje, na delu od Ulice Franje Krča do Ulice Tomice Popovića, trajaće od 10. do 30. aprila, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

U tom periodu doći će potpunog zatvaranja predmetne deonice, zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

- vozila sa linije 708 će u oba smeru saobraćati sledećom trasom: terminus „Zemun polje” – Franje Krča – Dušana Mađarčića Korčagina – Braće Krnješevac – Slobodana Bajića – Jurija Rakitina i dalje redovnom trasom;

- vozila sa linije 704N u smeru ka Trgu republike saobraćaće na trasi: Franje Krča – Dušana Mađarčića Korčagina – Braće Krnješevac – Jurija Rakitina i dalje redovno, a u smeru ka periferiji redovnom trasom.

Privremeno se ukidaju sledeća stajališta:

- za liniju 708 u smeru ka Zemun polju : „Institut za kukuruz” i „Đure Gajića”,

- za liniju 708 i liniju 704N u smeru ka Zemunu i Trgu republike: „Franje Krča” i „Đure Gajića”.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike