Stanarima ispunjeno obećanje: Mašine odlaze sa gradilišta iz Bloka 37

28.07.2021

11:15 >> 11:36

0

Vesić je najavio da će ovih dana primiti delegaciju stanara ovog novobeogradskog bloka

Stanarima ispunjeno obećanje: Mašine odlaze sa gradilišta iz Bloka 37
Copyright 24sedam/Jovana Vrećo

Sa gradilišta u Bloku 37 jutros su počele da odlaze mašine, potvrdio je zamenik gradonacelnika Goran Vesić.

– Tako je. Mašine odlaze. Rad i upornost uvek na kraju donesu rezultat. Predsednik Republike Aleksandar Vučić od nas koji smo njegovi saradnici traži da radimo u interesu građana i da nikada ne odustajemo. Tako i radim. Borim se čak i onda kada bi svako drugi odustao – napisao je Vesić na Fejsbuku, nakon što je objavljena vest da su mašine od jutros počele da odlaze iz Bloka 37.

“Nalazim rešenja i onda kada drugi misle da rešenja nema. Idem među građane i kada se drugi od njih kriju. Obećao sam da ću se boriti za gradane Bloka 37 i to obećanje nameravam da ispunim”, dodao je Vesić.

On je najavio i da će ovih dana primiti delegaciju stanara Bloka 37 kako bi im predočio kako vidi trajno rešenje problema.

Pročitajte još

– Odlučićemo zajedno. Bice još borbe, ali ne bojim se toga. Jer građanke i građani Beograda su mi uvek na prvom mestu. Optimista sam – dodao je Vesić.

Stanari Bloka 37 rekli su za N1 da su mašine rano jutros počele da odlaze sa gradilišta, a da će oni i dalje dežurati, kao i do sada, dok se ne dođe do konačnog rešenja sa Gradom i investitorom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike