Burna noć u Beogradu: Petoro povređeno u pet saobraćajnih nesreća!

11.02.2024

07:09

0

Dežurale su 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 126 puta, od toga 12 puta na javnim mestima

Burna noć u Beogradu: Petoro povređeno u pet saobraćajnih nesreća!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Hitna pomoć intervenisala je protekle noći zbog pet saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno ukupno petoro ljudi, ali i zbog tuče u kojoj su korišćeni noževi i povređena trojica dečaka.

Hitna pomoć apelovala je na građane da ne pozivaju zbog manjih zdravstvenih problema, kao što je povišena temperatura, da bi služba Hitne pomoći mogla blagovremeno da odgovori na ozbiljnije pozive. Jedna 37-godišnja žena je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar posle saobraćajne nesreće u 21.50 na uglu Strumičke i Kruševačke ulice.

U 22.15 došlo je do prevrtanja vozila kod Ada Mola, a vozač koji je zadobio lakše povrede odbio je transport u Urgentni centar. U 00.17 na autoputu kod Banovaca u pravcu Beograda, kod Šelove pumpe, muškarac je u saobraćajnom udesu zadobio lakše povrede i on je kolima Hitne pomoći prebačen u Zemunsku bolnicu.

U 02.51 u Brđanskoj ulici kod broja 275 u Rakovici dogodila se saobraćajka u kojoj je jedan muškarac (32) lakše povređen. Jutros u 05.59 u Pinosavi u ulici Patrijarha Germana kod broja 210 automobil je udario u ogradu jedne kuće, a vozač je zadobio povrede,ali su ekipe Hitne pomoći još na intervenciji na mestu nesreće, potvrdio je Tanjugu dežurni lekar.

Dva dečaka starosti 14 i 15 godina izbodena su sinoć 20.50 u tuči kod Plavog mosta, na uglu Vojislava Ilića i Vladimira Tomanovića kod Slap benzinske pumpe, dok je treći dečak pretučen, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Dva dečaka su prebačena u Tiršovu, a treći, koji je zadobio teže povrede oštrim predmetom, prebačen je u Urgentni centar. U velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

Ekipe Hitne pomoći su i noćas intervenisale nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi alkoholisani pacijenti su prevezeni na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju. Dežurale su 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 126 puta, od toga 12 puta na javnim mestima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike