Prolaznici našli devojčicu u potpuno alkoholisanom stanju na Kalemegdanu! Odmah pozvali Hitnu pomoć

14.01.2024 | 10:26

Devojčica je prevezena na Odeljenje za toksikologiju, zatečena je od strane slučajnog prolaznika. Šta da kažem... Treba obratiti pažnju na decu - izjavila je doktorka Mirković

Copyright Profimedia

Lekari su noćas, za doček Srpske Nove godine imali poprilično posla. Kako je navela doktorka Olja Mirković dežuralo je šest ekipa, a najviše problema bilo je sa maloletnicima u alkoholisanom stanju.

-Bilo je 113 intervencija, 26 na javnom mestu i to su uglavnom problem pravili tinejdžeri u alkoholisanom stanju - rekla je doktorka za RTS i dodala da su alkoholisani bili i dečaci i devojčice starosti od 13 do 15 godina.

Kako je istakla posebno je iznenadio slučaj maloletne devojčice u alkoholisanom stanju, koju je prolaznik slučajno pronašao na Kalemegdanu i prijavio.

Printscreen/RTS
 

 

- Devojčica je prevezena na Odeljenje za toksikologiju, zatečena je od strane slučajnog prolaznika. Šta da kažem... Treba obratiti pažnju na decu - izjavila je doktorka Mirković.

Takođe, bilo je i obračuna hladnim oružjem, odnosno noževima. 

Kako je istakla to se dogodilo na tri različita mesta u gradu.

Jedan od povređenih je, takođe, maloletnik, dečak od 17 godina, koji je nakon saniranja povrede prebačen u Urgentni centar.

Bonus video

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: RTS