Vatrogasac tačno u ponoć zaprosio devojku na Avali! Vatromet i prsten za pravo iznenađenje: "Dušmani kunu, brat ispao šmeker"(FOTO/VIDEO)

01.01.2024

20:15

0

Autor: M. Vu.

Mladi vatrogasac je uz pomoć svojih kolega koji su okolo njih držali baklje i ispaljivali vatromet, kleknuo na kolena i zaprosio svoju devojku

Vatrogasac tačno u ponoć zaprosio devojku na Avali! Vatromet i prsten za pravo iznenađenje: "Dušmani kunu, brat ispao šmeker"(FOTO/VIDEO)
Misija na Avali uspešna - devojka zaprošena - Copyright printscreen/Instagram Moj Beograd

Prošle noći, tačno u ponoć, momak koji radi u MUP-u kao vatrogasac odlučio je da napravi nezaboravan trenutak i zaprosi svoju devojku na Avali.

Avala, sa svojim prelepim pogledom i posebnom atmosferom, pružila je savršeno okruženje za ovaj poseban čin ljubavi.

Kako se vidi na snimku koji je objavila instragram stranica moj_beo_grad_, mladi vatrogasac je uz pomoć svojih kolega koji su okolo njih držali baklje i ispaljivali vatromet, kleknuo na kolena i zaprosio svoju devojku koja je pristala da se uda za njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

"Brat će lako da zapamti datum", "Gledaj ove majmunčine što im smeta vatromet. Burazeru, ja bi svakom dao 100 vatrometa kad zaprosi devojku!", "Gospodski", "Dušmani kunu, brat ispao šmeker, pola stranice moj beograd na aparatima! Neka je sa srećom!", bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike