Nikodijević obišao prve bebe rođene u novoj godini: Majkama pomoć u vrednosti od po 300.000 dinara! (FOTO)

01.01.2024

11:27

0

On je istakao da se majke osećaju dobro i da veruje, po ovom prvom danu, da će ovo biti jedna dobra i uspešna godina za Beograd i čitavu Srbiju

Nikodijević obišao prve bebe rođene u novoj godini: Majkama pomoć u vrednosti od po 300.000 dinara! (FOTO)
Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

Član Privremenog organa Grada Beograda Nikola Nikodijević obišao je danas u GAK u Višegradskoj prve bebe rođene u Novoj godini, koje su na svet došle sekund posle ponoći i uručio majkama ček Grada Beograda u vrednosti od 300.000 dinara kao dodatni vid podrške roditeljima.

- Obišli smo majke Dragicu i Ivanu, dve žene heroje. Obe rođene bebe su rođene kao četvrto dete u porodici, što je zaista u današnje vreme retkost i zaista im na tome čestitam - rekao je Nikodijević.

On je istakao da se majke osećaju dobro i da veruje, po ovom prvom danu, da će ovo biti jedna dobra i uspešna godina za Beograd i čitavu Srbiju.

On je zahvalio radnicima bolnice koji, kako je ukazao, rade i za vreme novogodišnjih praznika.

- Bez njihove posvećenosti, pažnje i ljubavi nikako ne bismo mogli da imamo ovako dobre rezultate i ovako dobre uslove koje danas imamo ovde. Mi ćemo kao Grad Beograd nastaviti da se trudimo, da pomažemo i porodiljama i trudnicama i novorođenčadima i da vodimo računa o svoj deci grada Beograda. Ono što grad Beograd radi je pre svega neka nadogradnja onoga što radi Republika Srbija - poručio je on.

Majke beba koje su rođene prve u Novoj godini su Konić Dragica, koja je rodila muško dete - 3.920 grama, 51 centimetar i Mitrović Ivana, koja je dobila ćerku - 3.800 grama, 51 centimetar. I bebe i majke su dobro.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike