Praznična čarolija za voždovačke mališane! Paketići i predstave u “Šumicama”

21.12.2023

16:22

0

Ovogodišnji praznični duh u Opštini Voždovac biće obogaćen posebnim događajem za najmlađe

Praznična čarolija za voždovačke mališane! Paketići i predstave u “Šumicama”
Paketići za decu - Copyright Printscreen/YouTube

 Svi mališani koji su se prijavili, imaju priliku da preuzmu besplatne novogodišnje paketiće u UVC “Šumice” u subotu, 23. decembra, od 8:00 do 17:00 časova. Kao uslov za preuzimanje paketića, neophodan je lični dokument roditelja koji je izvršio prijavu.

Pored podela paketića, Opština Voždovac i UVC “Šumice” pripremili su bogat praznični program za mališane koji počinje u 10:00 časova. Program je pun zabavnih i edukativnih sadržaja koji će, bez sumnje, oduševiti najmlađe.

Program započinje u 10:00 časova predstavom "Novogodišnja čarolija", koja će sigurno uneti magiju u srca dece. Nakon toga, u 11:00 časova, sledi "Plesom do snova", program koji kombinuje ples i zabavu.

U podne, deca će imati priliku da uživaju u "Žonglerskom šouu", koji će ih sigurno oduševiti svojom veštinom i kreativnošću. U 13:00 časova, organizuje se "Žurka sa maskotama", što će biti prilika za druženje sa omiljenim likovima.

U 14:00 časova na programu je "Novogodišnja priča", predstava koja će decu povesti na putovanje kroz maštovite praznične priče. "Mađioničarsko-žonglerski šou" zakazan je za 15:00 časova i obećava spektakl veština i mađioničarskih trikova.

Ponovo, u 16:00 časova, "Plesom do snova" će pružiti deci još jednu priliku za igru i zabavu. Program se završava u 17:00 časova predstavom "Čarobne sanke", koja će biti savršen završetak ovog čarobnog dana.

Svi događaji se odvijaju u glavnom holu UVC “Šumice”, Ustanička 125/1. Pozivamo sve mališane i njihove roditelje da dođu i uživaju u ovom čarobnom danu, obogaćenom duhom praznika i radosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike