Dala sam mu 2.000 dinara, a on me prevario: Lažni taksista vara ljude, smrdi na alkohol, dobijao batine

10.12.2023

19:17

0

Devojka u žurbi nije uspela da zapiše tablice

Dala sam mu 2.000 dinara, a on me prevario: Lažni taksista vara ljude, smrdi na alkohol, dobijao batine
Ilustracija - Copyright Profimedia

Taksista samostalac koji vozi automobil marke Tojota bele boje, sa manjom tablom na vozilu, već neko vreme na isti način uzima novac od ljudi!

 

Naime, jedna devojka doživela je da je on opljačka. Za vožnju mu je dala 2.000 dinara, nakon čega je krenuo da je ubeđuje da mu je dala samo 200 dinara!

 

- Taksista koji je stajao kod Cvetkove pijace na taksi stanici me je doslovno opljačkao. Kada sam mu dala 2.000 dinara da bi platila vožnju dok sam u sekundi spustila pogled ka novčaniku ukrao je tih 2.000 dinara uporno tvrdeći kako sam mu dala 200 dinara samo. Nakon par minuta rasprave da mi vrati moj novac, da vrlo dobro znam koliko sam para imala u novčaniku i da sam mu dala 1000% novčanicu od 2.000, nisam upela da vratim nazad svoj novac - napisala je devojka u na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Navela je da u žurbi nije stigla da zapiše tablice i broj table.

- Između ostalog jako je smrdeo na alkohol i nakucao mi je vožnju od nekih 350-400 metara 850 dinara. Nakon par dana razgovarajući sa taksistom koji je sa iste te taksi stanice saznajem da se radi o prevarantu, više puta prijavljivanom, dobijao batine, ali je i dalje na ulici. Beli auto je u pitanju, sa malom belom tablom, ali nisam obratila pažnju na oznaku automobila. Ovo je upozorenje građanima da ne bi došli u istu situaciju - napomenula je ova devojka.

- On nije u taksi udruženju nego radi kao samostalac, pa je na krovu bela taksi tabla. Prevario je i mene na isti način pre pola godina, a posle toga i mog drugara, ista priča, isti način - napisao je on i dodao da je u pitanju vozilo marke Tojota.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike