Šta sve neće smisliti: Vozač u Beogradu vozi automobil prekriven ćebadima (VIDEO)

06.08.2023

10:30

0

Autor: J. S. J.

"Zaštita od grada i vremenskih nepogoda, Banovo brdo", stoji u kratkom opisu video-snimka koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram

Šta sve neće smisliti: Vozač u Beogradu vozi automobil prekriven ćebadima (VIDEO)
Copyright Instagram_moj_beo_grad

Delove Srbije, među kojima i Beograd, juče je pogodilo jako nevreme. Vozači su se tokom nevremena snalazili, pa su tako mnogi čekali u tunelima da prođi kiša i grad kako im vozila ne bi bila oštećena, a na mrežama se pojavio i veoma zanimljiv snimak sa Banovog brda.

Naime, vozač je na šoferšajbnu i krov automobila stavio ćebad.

"Zaštita od grada i vremenskih nepogoda, Banovo brdo", stoji u kratkom opisu video-snimka koji je objavljen nalogu Moj_beo_grad, na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Naravno, usledili su brojni komentari, pa mu je većina "skinula kapu" zbog ideje, ali bilo je i onih koji su smatrali da mu odmah treba oduzeti dozvolu zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju.

"Ne znam ljudi sta je smešno. Prva oluja kad je bila i leteli krovovi, ja na svoj auto stavila stiropor i ćebe preko, još imam panoramu. Pola komšiluka mi se smejalo a njima grane drveća porazbijane stakla. Što čovek da ne zaštiti ako nema kasko, što bi sebi pravio trošak posle - jedan je od komenatara. 

Drugi korisnik mreže je napisao: Ovom idiotu/kinji odmah oduzeti dozvolu zbog nebezbedne vožnje I ugrožavanja života učenika u saobraćaju!!! Koja smo mi selendra postali!!! E, moj Beograde...

 

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike