Hitna pomoć imala pune ruke posla tokom apokaliptičnog nevremena u Beogradu! Intervenisali su čak 70 puta - u oluji povređena i trudnica

20.07.2023

08:20

0

Autor: Lj. S.

Snažno nevreme je zahvatilo prestonicu nešto pre 20 sati

Hitna pomoć imala pune ruke posla tokom apokaliptičnog nevremena u Beogradu! Intervenisali su čak 70 puta - u oluji povređena i trudnica
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Superćelijska oluja sinoć je napravila haos u Beogradu, a iz Hitne službe su potvrdili da niko nije nastradao, kao i da niko od povređenih ljudi nije zadobio teške traume.

- Na jednog čoveka je palo drvo, takođe je povređena i jedna trudnica. Oba pacijenta su brzo hospitalizovana i utvrđeno je da imaju lakše povrede. Naše službe su do ponoći intervenisale 70 puta, a ukupno tokom noći 93 što je manje od proseka za ovaj period godine - rekli su za "Blic" iz Hitne službe.

Dodaju da su se hronični pacijenti javljali sa tegobama, ali znatno manje nego prethodnih dana.

Podsetimo, sinoć je nešto pre 20 časova snažno grmljavinsko nevreme zahvatilo Beograd, a olujni vetar praćen je orkanskim vetrom koji je nosio sve pred sobom.

Nevreme je napravilo haos i izazvalo velike štete širom zemlje, a spasioci MUP imali su pune ruke posla, pa su tokom večeri spasili su više od 10 osoba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike