Žena davi devojčicu u centru Beograda i urla! Jezivo nasilje preko puta škole: "Na koga ti dižeš ruku?!" (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

25.05.2023

14:32

2

Snimak počinje izlaskom žene iz tržnog centra, koja nosi lavor napunjen vodom

Žena davi devojčicu u centru Beograda i urla! Jezivo nasilje preko puta škole: "Na koga ti dižeš ruku?!" (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Copyright Instagram_moj_beo_grad

Snimak jezive scene iz Kameničke ulice u Beogradu pojavio se u javnosti, a na njemu se vidi žena srednjih godina kako davi devojčicu, držeći je pribijenu uz zid.

Na snimku se vidi najpre žena kako vodom poliva stepenice na kojim sedi (kako je navedeno u komentarima na mrežama) učenica srednje škole od prekoputa, a potom sve prerasta u incident u kom devojčicu hvata za vrat i pribija uz zid, daveći je.

Snimak počinje izlaskom žene iz tržnog centra, koja nosi lavor napunjen vodom. 

Prilazi devojčici koja sedi na stepenicama i pita je "da li će se pomeriti odatle".

Pošto je ona odbila, žena je prosula vodu po stepenicama, pretpostavlja se u nameri da devojčicu natera da se pomeri sa ulaza (zgrada pomenutog tržnog centra inače ima dva ulaza, jedan do drugog).

Devojčica nakon toga ustaje i zaleće se na ženu, počinje da je udara, nakon čega je žena devojčicu zgrabila za vrat i krenula da je gura ka zidu sa suprotne strane.

U tom trenutku jedan muškarac pokušao je da ih razdvoji i spreči dalji okršaj, pritrčali su i đaci koji su se tu zadesili, ali bilo je nemoguće prekinuti ih.

Devojčica je na kraju sišla sa stepeništa i nastavila verbalno da se obračunava sa ženom, koja ju je sve vreme pitala "na koga ti dižeš ruku?".

Devojčica je potom počela da urla na ženu i pitala je "Imate li vi decu?".

Šta je prethodilo ovom užasnom nasilju za sada nije poznato, a kroz komentare koji se brzinom svetlosti nižu ispod objava zaključak je da je "devojčica isprovocirala vlasnicu lokala jer je sedela na stepenicama na ulazu".

Dalji razvoj događaja i ostale pojedinosti za sada nisu poznate.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike