Na splavu koji je izgoreo nedavno se dogodio incident: Mladić izboden kada je pokušao da razdvoji dve suprotstavljene grupe (FOTO/VIDEO)

18.04.2023

08:58

0

Autor: M. B.

Prema nezvaničnim informacijama, na manjem splavu su gorele plinske boce

Na splavu koji je izgoreo nedavno se dogodio incident: Mladić izboden kada je pokušao da razdvoji dve suprotstavljene grupe (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Na Savskom keju jutros je izbio požar na splavu "Skalar". Požar je lokalizovan u celosti, a prema nezvaničnim informacijama, na manjem splavu su gorele plinske boce.

Vatrogasci koji su učestvovali u gašenju požara rekli su za naš portal da su poziv primili oko 5.30, a kada su stigli na lice mesta sve je bilo u plamenu.

Povređenih nema.

 

Pre samo mesec dana, 19. marta oko 2.30 posle ponoći, ispred ovog splava izbila je tuča u kojoj je teške povrede opasne po život zadobio Mihajlo B. (23). On je tri puta uboden u stomak kada je pokušao da razdvoji dve sukobljene grupe mladića. 

Jedan od stalnih gostiju lokala kaže da objekat drže veoma kulturni i fini ljudi.

- Velika šteta, skoro su ga renovirali. Lepo su ga sredili, bio je fin kutak - priča jedan stariji muškarac koji poznaje vlasnike.

Vlasnik nije imao snage da izađe pred kamere, ali je rekao kratko da živi od toga i da je za požar saznao od svoje supruge negde oko šest časova, a da je tokom protekle noći bio na splavu i da nije bilo nikakvih naznaka da će doći do požara. On je naveo da ne zna šta bi mogao biti uzrok.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike