Radovi u tri opštine izmenili režim gradskog prevoza

22.09.2020

13:58

0

Radovi u tri opštine izmenili režim gradskog prevoza
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Tokom radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Prvomajskoj ulici u Zemunu od 23. septembra do 17. novembra doći će do izmene režima javnog prevoza. Takođe, saobraćaj će biti izmenjen i na Novom Beogradu i to u Bulevaru Nikole Tesle, kao i na Čukarici, u Ulici Dušana Damjanovića zbog radova na redovnom održavanju ulica.

Rekonstrukcija vodovodne mreže u Zemunu radiće se na delu između ulica Đorđa Čutukovića i Železničke, a kako su naveli u Sekretarijatu za javni prevoz, radovi će se izvoditi u četiri faze.

Printscreen/Google Maps

Četiri faze radova u Zemunu

Tokom izvođenja radova u prvoj fazi, Prvomajska ulica će u zoni radova biti jednosmerna u smeru ka okretnici „Zemun (Novi grad)”. Izmene na linijama 15, 15N i 78 biće samo u pravcu ka gradu i autobusi će saobraćati ulicama Prvomajskom, Đorđa Čutukovića, Krajiškom, Hercegovačkom, Prvomajskom i dalje redovnom trasom.

U drugoj fazi radova vozila istih linija će u smeru ka gradu saobraćati ulicama: Prvomajskom, Đorđa Čutukovića, Krajiškom, Hercegovačkom, Prvomajskom i dalje redovnom trasom. Vozila sa linija 45 i 612 će u smeru ka okretnicama „Blok 44” i „Nova Galenika” saobraćati redovno, dok će u smeru ka okretnicama „Zemun (Novi grad)” i „Novi Beograd (Paviljoni)” saobraćati ulicama: Rada Končara, Prvomajskom, Pazovačkim putem, Geteovom, Krajiškom i dalje redovno.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović/Ilustracija

U trećoj fazi autobusi sa linija 15, 15N i 78 imaće izmene samo u smeru ka gradu saobraćati ulicama: Prvomajskom, Hercegovačkom, Krajiškom, Železničkom, Prvomajskom i dalje redovnom trasom. Vozila sa linija 45 i 612 će u smeru ka okretnicama „Zemun (Novi grad)” i „Novi Beograd (Paviljoni)” saobraćati redovno, dok će u smeru ka okretnici „Blok 44” i „Nova Galenika” saobraćati ulicama: Slovenskom, Geteovom, Prvomajskom, Rada Končara i dalje redovnom trasom. Vozila sa linije 18 će u smeru ka okretnici „Zemun (Bačka)” saobraćati redovno, dok će u smeru ka okretnici „Medaković 3” saobraćati ulicama: Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom i dalje redovno.

U poslednjoj fazi autobusi sa linija 15, 15N i 78 će u smeru ka gradu saobraćati ulicama: Prvomajskom, Hercegovačkom, Krajiškom, Železničkom, Prvomajskom i dalje redovnom trasom. Vozila sa linija 45 i 612 će u oba smera saobraćati redovno. Vozila sa linije 18 će u smeru ka okretnici „Zemun (Bačka)” saobraćati redovno, dok će u smeru ka okretnici „Medaković 3” saobraćati ulicama: Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom i dalje redovnom trasom.

Printscreen/Google Maps

Izmena režima gradskog prevoza na Čukarici

Zbog izvođenja radova na Čukarici doći će do potpunog zatvaranja Ulice Dušana Damjanovića, te će vozila sa linije 553 saobraćati sledećim trasama: 13. oktobra – Duboko – Palih boraca Male Moštanice – Moštanička – terminus „Rucka”; vozila sa linija 860A i 860J će saobraćati trasom: 13. oktobra – Duboko – Palih boraca Male Moštanice – Moštanička i dalje redovnom trasom.

Printscreen/Google Maps

Redovno održavanje u Bulevaru Nikole Tesle

Tokom radova koji će se izvoditi u dve faze, na delu od Bulevara Mihaila Pupina do ulice Ušće, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

U prvoj fazi doći će do zatvaranja ulice za saobraćaj, u smeru ka Zemunu, od 23. septembra od sedam sati do 27. septembra do 15 časova, pri čemu će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način: linije 15, 84, 704, 706 i 707 će se u smeru prema Zemunu kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom trešnjinog cveta, Bulevarom Nikole Tesle i dalje redovnom trasom, dok će u smeru prema gradu saobraćati redovnom trasom.

Linije 27E i 35 će se u smeru prema terminusu „Novi Beograd (Blok 20)” kretati Bulevarom Mihajla Pupina, ulicama Milentija Popovića i Vladimira Popovića do terminusa „Blok 20”, dok će u smeru prema gradu saobraćati redovnom trasom.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović/Ilustracija

Linija 60 će u smeru prema okretnici „Novi Beograd (Toplana)” saobraćati preko Brankovog mosta, ulicama Milentija Popovića, Vladimira Popovića, Zemunskim putem, Brodarskom ulicom i dalje redovnom trasom, dok će u smeru prema gradu saobraćati redovno.

Druga faza radova će zatvoriti ulicu u smeru ka centru grada, od 30. septembra od sedam sati do 4. oktobra do 15 časova, pri čemu će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način: linije 15, 84, 704, 706 i 707 će se u smeru prema centru grada kretati Bulevarom Nikole Tesle, Ulicom trešnjinog sveta, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom, dok će u smeru prema Zemunu saobraćati redovno.

Linije 27E, 35 i 60 će u oba smera saobraćati redovnom trasom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike