JKP "Beogradske pijace" u četvrtak organizuju radionice i uskršnje bazare na tri gradske pijace

11.04.2023

12:57

0

Na tezgama će biti izložen bogat asortiman zanatskih i drugih prigodnih aranžmana, specijalno dekorisanih za ovu priliku

JKP "Beogradske pijace" u četvrtak organizuju radionice i uskršnje bazare na tri gradske pijace
Copyright Beoinfo

Javno komunalno preduzeće "Beogradske pijace" organizuje u četvrtak, 13. aprila, od osam do 16 časova, uskršnje bazare na dve beogradske pijace - "Kalenić" i "Stari Merkator”, dok će se na pijaci "Palilula" istog dana održati radionica starih zanata, saopšteno je iz ovog preduzeća.

"Beogradske pijace" biće mesta gde će sugrađani moći da se snabdeju namirnicama za pripremu posnog i mrsnog menija, ali i da pronađu neobičnu i raznovrsnu uskršnju dekoraciju.

Na tezgama će biti izložen bogat asortiman zanatskih i drugih prigodnih aranžmana, specijalno dekorisanih za ovu priliku.

"Beogradske pijace" će obradovati i najmlađe posetioce besplatnom radionicom, u okviru koje će moći da učestvuju u farbanju i dekorisanju uskršnjih jaja.

Radionica će se u saradnji sa Asocijacijom za očuvanje starih i umetničkih zanata "Naše ruke" održati na pijaci "Palilula" u četvrtak, 13. aprila, u 11 časova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike