„Zemunski Matine“: Velika žurka za Novu godinu na Trgu u Zemunu

14.12.2022

10:29

0

Uzbudljiva žurka počinje u 14:30 časova i očekuje vas specijalan set odličnih DJ-eva

„Zemunski Matine“: Velika žurka za Novu godinu na Trgu u Zemunu
Zemunski matine - Copyright Prinstcreen/Opština Zemun

Gradska opština Zemun i Udruženje građana “U zemunskom maniru” pozivaju sve Zemunce, a i one koji se tako osećaju da dođu u subotu 31. decembra na veliki „Zemunski Matine“. 

Tog dana Veliki trg u Zemunu biće mesto najboljeg provoda i energije, i svi koji dođu će imati prilike da zaigraju u ritmu najboljih domaćih di džejeva, dožive nezaboravne trenutke koji su vredni pamćenja, i tako na pravi način isprate staru i pripreme se za doček Nove godine.

Zemunski Matine održaće se na prostoru Velikog trga u Zemunu, gde će, pored bine na kojoj će muziku puštati neki od najboljih domaćih di džejeva, biti i preko 20 štandova sa hranom i pićem koji će se pobrinuti da svojom raznolikom ponudom zadovolje ukuse i onih najizbirljivijih.

Prinstcreen/Opština Zemun
 

 

Uzbudljiva žurka počinje u 14:30 časova i očekuje vas specijalan set odličnih DJ-eva koji će vas svojim melodijama odvesti daleko i svakako vam prirediti vrhunski novogodišnji matine.

14:30 – 16:00 Dj Prema

16:00 – 18:00 Dj Che woo

18:00 – 20:00 Dj Vuk Vukosavljevic

20:00 – 21:00 Dj Una Andrea

Ulaz na „Zemunski Matine“ je besplatan, vaše je samo da dođete i ponesete dobro raspoloženje a mi ćemo se potruditi da vam ulepšamo poslednji dan u godini.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike