(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ambulantno vozilo krenulo u rikverc, pa udarilo ženu u Beogradu: Vozač nije primetio da je pokosio staricu

05.12.2022

15:00

0

Autor: 24sedam

Za sada nije poznato gde se tačno desila ova nezgoda i koji je njen uzrok

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ambulantno vozilo krenulo u rikverc, pa udarilo ženu u Beogradu: Vozač nije primetio da je pokosio staricu
Saobraćajna nezgoda u Beogradu - Copyright Printscreen/Twitter

Na društvenim mrežama danas se pojavio snimak saobraćajne nezgode iz Beograda, na kome se vidi kako ambulantno vozilo, krećući se u rikverc, udara ženu koja pada kao pokošena.

Naime, ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena starija žena.

Kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema podacima sa snimka nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra pre podne, međutim za sada još uvek nije poznato na kojoj teritoriji grada.

 

 

Kako se može videti na snimku, kombi vozilo se pod rotacijom kretalo u rikverc između zgrada, a po svemu sudeći vozač u retrovizoru nije video da se stazom kreće starija sugrađanka, koja nije čula vozilo, a bila je leđima okrenuta vozilu.

Da stvar bude gora, niko nije ni primetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilom. Srećom, žena se nalazila na sredini pešačke staze pa nije završila pod točkovima saniteta.

Medicinska ekipa je izašla iz kola i krenula ka zgradi u koju su se uputili, ne primetivši šta se desilo. Međutim, kada im se žena obratila pritekli su joj u pomoć, a vozač je pomerio vozilo napred da bi žena mogla da ustane.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike