Beograđani naoružajte se strpljenjem: Sutra počinju radovi na Brankovom mostu, evo da li će biti izmena u saobraćaju!

13.11.2022

09:30

1

Tokom izvođenja radova biće zauzeti delovi kolovoza krajnja leva saobraćajna traka u oba smera na Brankovom mostu

Beograđani naoružajte se strpljenjem: Sutra počinju radovi na Brankovom mostu, evo da li će biti izmena u saobraćaju!
Brankov most - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Sekretarijat za saobraćaj najavio je da će sutra početi radovi na zameni čeličnih konzolnih elemenata - nosača stubova javne rasvete na Brankovom mostu.

Kako je 24sedam proverio u gradskim službama ne bi trebalo da dođe do promena u gradskom prevozu već će autobusi regularno saobraćati preko Brankovog mosta dok traju radovi.

Radove će izvoditi JP "Putevi Beograda".

Tokom izvođenja radova biće zauzeti delovi kolovoza krajnja leva saobraćajna traka u oba smera na Brankovom mostu i produžetku Brankove ulice unaredne dve nedelje. Kako je saopšteno biće dozvoljeno korišćenje žute trake.

Podsetimo, gradski menadžer Miroslav Čučković najavio je radove od ponedeljka.

- Poštovani dragi Beograđani, u ponedeljak 14.11. počinjemo neophodnu sanaciju Brankovog mosta. Za saobraćaj će biti zatvorene brze trake uz stubove javne rasvete u oba smera jer se i oni menjaju. Dok traju radovi naredne dve nedelje, biće dozvoljeno da se koriste žute trake - naveo je na Tviteru uz fotografije satrulelih stubova na mostu. 

 

 

Inače, u toku su završne faze radova na redovnom održavanju Mileševske ulice na Vračaru, na delu od Trga Milene i Gage do zone raskrsnice sa Ulicom Branka Krsmanovića, pa će od 13. do 15. novembra doći do promena u radu linija javnog prevoza.

Takođe, tokom izvođenja radova na redovnom održavanju Ulice partizanske avijacije na Novom Beogradu doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi na delu između zone raskrsnica sa ulicama Marka Čelebonovića i Stojana Aralice od 14. do 18. novembra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike