Nevreme napravilo haos u Beogradu: Saobraćajne nesreće se samo nižu!

16.09.2022

21:50

0

Autor: 24sedam

Dve žene oborene, jedan vozač pobegao sa lica mesta

Nevreme napravilo haos u Beogradu: Saobraćajne nesreće se samo nižu!
Tan2022-7-2_165130682_4 - Copyright Tanjug/Dimitrije Nikolić

Veliki broj saobraćajnih nesreća zabeležen je danas širom Srbije, nakon što je stiglo nevreme sa jakim pljuskovima i olujnim vetrom, a čini se da je u Beogradu bio najveći haos.

U roku od samo nekoliko sati, jaka kiša je vozačima smanjila vidljivost i učinila da kolovoz bude klizav, što je prouzrokovalo niz nesreća.

Neprilagođena brzina, nedovoljno rastojanje između automobila, sve su to faktori koji su uticali da se za samo nekoliko sati, u Beogradu dogodi više saobraćajnih nezgoda.

Kod Bulevara oslobođenja oborena je žena, kada je na nju naleteo vozač i oborio je. Žena je prevezena u Urgentni centar bez svesti.

Kod Topčiderskog parka, kod ulaza u kasarnu i Miloševog konaka, desio se sudar, prilikom čega je povređeno tri policajica koji su prevezeni na Urgentni centar, u toj istoj nesreći su povređene još dve osobe muškog i ženskog pola iz drugog automobila koji je učestvovao u sudaru.

U sudaru je učestvovali i vozilo žandarmerije. Dva vozila hitne pomoći su na licu mesta.

Nesreća u Borči, oborena žena, koja je pevezena na Urgentni centar na reanimaciju. Vozač je pobegao sa mesta nesreće.

Na autoputu kod Mokroluškog brda kod NIS pumpe, automobil je sleteo sa puta. Na lice mesta poslate su dve ekipe hitne pomoći, četiri osobe su povređene u nesreći.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike