Uskoro počinje izgradnja podzemne garaže u Zemunu: "Parking servis" apeluje na vozače da uklone vozila sa platoa SC "Pinki"

05.08.2022

18:39

0

Predviđeno je da radovi na izgradnji garaže traju godinu i po dana

Uskoro počinje izgradnja podzemne garaže u Zemunu: "Parking servis" apeluje na vozače da uklone vozila sa platoa SC "Pinki"
24sedam/Katarina Mihajlović

JKP "Parking servis" apeluje na vozače da zbog početka radova na izgradnji podzemne garaže "Pinki" u Zemunu izmeste svoja vozila sa platoa Sportskog centra "Pinki" najkasnije do 7. avgusta, do 22 časa, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Pre početka radova, radnici "Parking servisa" će tokom vikenda na vozila parkirana ispred Hale "Pinki" postavljati flajere sa obaveštenjem o početku radova, kako bi vozači blagovremeno mogli da izmeste svoje automobile sa platoa.

Dizalice "Parking servisa" će vozila koja u nedelju posle 22 časa ostanu parkirana na platou Sportskog centra "Pinki" preneti na slobodno parking mesto. Vozači mogu dobiti informaciju o lokaciji prenetog vozila na broj telefona 011/3035-400.

Nova podzemna garaža "Pinki" biće izgrađena na površini od 5.407 kvadratnih metara i imaće jednu podzemnu etažu sa 150 parking mesta. Plato iznad garaže biće kompletno sređen i delom će biti uređen kao zelena površina, a delom kao prostor za pešake.

Predviđeno je da radovi na izgradnji garaže traju godinu i po dana.

Bonus video

Instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo