Neverovatna najava i proslava krštenja u Beogradu: Bilbord je samo bio uvod u slavlje koje je zapalilo internet! (VIDEO)

19.07.2022

12:43

0

Autor: 24sedam

Ogromna torta u obliku Hrama Svetog Save šokirala zvanice

Neverovatna najava i proslava krštenja u Beogradu: Bilbord je samo bio uvod u slavlje koje je zapalilo internet! (VIDEO)
torta - Copyright Twitter_(beo)gradjanka @zadovoljna_/TikTok/nanedoncello

Krajnje neverovatan bilbord osvanuo je nedavno u Beogradu, na kojem se vidi, ni manje ni više nego poziv na krštenje dečaka po imenu Entoni.

Naime, krštenje ovog mališana izazvalo je ogromnu pažnju, jer je pored nezapamćene najave, za samo krštenje pripremljena i torta ogromnog gabarita, u obliku Hrama Svetog Save!

Na bilbordu piše "Dobro došli na krštenje", a na zlatnoj mašni ispisano je ime dečaka "Anthony".

Video-snimak iznošenja torte i bilbord su vrlo brzo "zapalili" internet, a s obzirom na veličinu torte, za njeno grandiozno pojavljivanje bila je potrebna omanja vojska ljudi, na potpuno oduševljenje svih prisutnih koji su taj "spektakl" zabeležili kamerama svojih mobilnih telefona.

Ovaj viralni video koji beleži trenutak pojavljivanja torte izazvao je brojne i burne reakcije, a komentari korisnika na duhovni aspekt veselja kretali su se od "kakva kičerica" do "bravo, svaka vam čast".  

Vrtoglavo velikoj torti na čijem vrhu se vrtela kruna, društvo je pravilo jos nekoliko "manjih" torti, koje su, sasvim očekivano, ostale u drugom planu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike