Heroji na delu: Devojčici pozlilo u Beogradu - gest policajaca vratio veru u ljudskost!

05.06.2022

19:10

0

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da je srpska policija tu da brine o bezbednosti i sigurnosti

Heroji na delu: Devojčici pozlilo u Beogradu - gest policajaca vratio veru u ljudskost!
thumbnail_INF 06 06 naslovna - Copyright Foto:MUP

Pripadnici Uprave saobraćajne policije Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić danas su u Beogradu pomogli devojčici sa posebnim potrebama koja je izgubila svest da što pre stigne lekaru.

Patrola je na raskrsnici Dalmatinske i Starine Novaka oko 15 časova, zatekla ženu koja je šetala devojčicu sa posebnim potrebama koja je bila u invalidskim kolicima i koja je naprasno izgubila svest, a brzom reakcijom dvojice policijskih službenika, devojčica je odvezena službenim vozilom do bolnice.

Zahvanjujući brzoj reakciji dvojice policijskih službenika devojčica je u poslednjem trenutku predata u ruke lekarima koji su je kiseonikom oživeli.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se policijskim službenicima Rakićeviću i Iliću na brzoj i pravovremenoj reakciji, istakavši da su spasavanjem devojčice učinili podvig vredan svake pažnje i pohvale.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da je srpska policija tu da brine o bezbednosti i sigurnosti, ali da je prvenstveno tu da brine o običnom čoveku i prva pruži pomoć u času nevolje.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić biće nagrađeni od strane ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike