Po uzoru na Ameriku: U ovom salonu devojčice do 13 godina mogu da dobiju manikir i pedikir, ali to nije sve! (FOTO)

20.05.2022 | 19:15

Autor: Ljubica Stanković

Marina Stojanović ima tri ćerke i za 24sedam kaže da su one jedan od razloga zašto je pokrenula ovakvu vrstu biznisa

Copyright Privatna arhiva/Bajka za princeze

Po uzoru na Ameriku i poznatu emisiju "Devojčice i dijademe" (Toddlers and Tiaras), koja se našla na oštroj kritici svetske javnosti, Marina Stojanović je usred Batajnice otvorila salon za devojčice.

Iako se nedavno našla na tapetu korisnika društvene mreže Tviter koji smatraju da ovakva vrsta biznisa isključivo seksualizuje devojčice, Marina za 24sedam kaže da deca i roditelji njen salon uvek napuštaju sa osmehom na licu. 

Privatna arhiva/Bajka za princeze
 

- Meni je cilj bio da otvorim nešto za decu, igraonicu ili tako nešto... Međutim, prilikom posete Americi, došla sam na ideju da otvorim salon za devojčice. Tamo je to normalan biznis i takvih salona ima svuda. Kada sam se vratila u Beograd počela sam da realizujem ideju i pre par meseci sam otvorila salon - kaže Marina. 

Ona dodaje da ima tri ćerke, koje su joj svakodnevna motivacija, a ujedno i jedan od razloga zašto je ovakvu vrstu biznisa i pokrenula. 

Privatna arhiva/Bajka za princeze
 

Takođe, salon je pretežno za devojčice i za uzrast je od četiri do 13 godina. 

- Interesovanje za salon je sve veće. Trebalo je malo vremena dok se pročuje, ali sada su već sve devojčice oduševljene. Naši klijenti su uvek zadovoljni, kako deca tako i roditelji - ističe naša sagovornica. 

dKada je reč o negativnim komentarima, Stojanovićeva kaže da je od samog početka bila spremna na pozitivne i negativne komentare.  

- Ne može svima sve da se svidi - dodala je ona. 

Manikir, pedikir, masaže

Privatna arhiva/Bajka za princeze
 

Devojčice u salonu imaju mogućnost manikira, pedikira, masaže, nameštanja frizure i tretmana za lice. 

- Imamo rođendanski paket i dnevni spa paket. Rođendanski košta 2.000 po devojčici i u to su uračunati piće, hrana, grickalice, slatkiši i naravno svi tretmani, dok spa dan košta 1.300 dinara i traje sat i po. Takođe, i u njega je sve uračunato - objašnjava Stojanovićeva.  

Privatna arhiva/Bajka za princeze
 

Ona ističe da preparati koje koriste u salonu nisu štetni, odnosno upotrebljavaju isključivo prirodnu kozmetiku. 

- Maske pravimo na bazi vode i bekutana, kao i od voća. Ne koristimo nikakve štetne materije, kao ni pudere, ni maskare. Bitno je to što ja svaku masku isprobavam na svom detetu, koje ima problematično i osetljivo lice, nikada prvo na tuđoj deci - zaključila je Marina Stojanović. 

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam