Nova linija od Mirijeva do Leštana: Od danas kreće minibus 313

29.03.2022

08:00

0

Informaciju je saopštio Sekretarijat za javni prevoz

Nova linija od Mirijeva do Leštana: Od danas kreće minibus 313
GSP - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nova linija gradskog prevoza 313, na relaciji Mirijevo 4 do Leštana, uspostavlja se danas, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Iz sekretarijata navode da su im se obratili stanovnici opštine Grocka sa zahtevom za uspostavljanje nove linije koja bi saobraćala kroz naselja Kaluđerica i Leštane, ulicama kojima do sada nisu saobraćala vozila javnog prevoza, a u cilju bolje opsluženosti javnim prevozom i veze stanovnika ovih naselja sa sadržajima na teritoriji opštine i samog grada.

M.M./ATAImages
 

Na novoj liniji 313 vozila će saobraćati trasom: Mirijevo 4 - Mihaila Bulgakova Ljubiše Miodragovića - Bulevar kralja Aleksandra - Partizanska - Narodnog fronta - Željka Milivojevića - Vojvode Stepe Stepanovića - Zabranska - Ravan - Leštane (Ravan).

Na delu trase na kojem do sada nisu saobraćala vozila javnog prevoza uspostavljaju se stajališta: "20. oktobra" u Partizanskoj ulici, "Braće Milić" i "Beogradska" u Narodnog fronta, "Živka Davidovića" i "Groblje" u Ulici Željka Milivojevića, "Svetislava Ristića" i "Trafostanica" u Ulici vojvode Stepe Stepanovića i "Novo groblje Kaluđerica", "Bore Stankovića" i "Oplenačka" u Zabranskoj ulici. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike