Dobre vesti za vozače: Na Dan primirja slobodan parking u zoniranim delovima grada

10.11.2020

14:19

0

Gradski i međugradski prevoz saobraćaće po nedeljnom redu vožnje

Dobre vesti za vozače: Na Dan primirja slobodan parking u zoniranim delovima grada
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Dan primirja u Prvom svetskom ratu obeležava se sutra, a iako je praznik, pijace, kao i svi tržni centri i veliki trgovinski lanci radiće po uobičajnom radnom vremenu, dok će parkiranje u zoniranim delovima grada biti besplatno. Pošta u Takovskoj ulici će biti dežurna do 21 čas, a javni gradski prevoz saobraćaće po nedeljnom redu vožnje.

Prodajni objekti “Maksi”, “Šop end go”, “Tempo”, “Roda”, “Idea” i “Lidl” sutra će raditi po uobičajenom radnom vremenu, a vrata za sve posetioce neće zatvarati ni veliki tržni centri u prestonici koji će raditi od 10 do 22 sata.

Ukupno pet apoteka “Beograd” će raditi čitav dan – u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, zatim u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 na Novom Beogradu, kao i u Lazarevcu u ulici Dr Đorđa Kovačevića 27.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Skraćeno radno vreme od 8 do 18 časova imaće apoteke “Palilula” u Knez Danilovoj, “Braće Kovač” u Krivolačkoj, “Miroslava Trajkovića” u Požeškoj i “Đuro Đaković” u Majke Kujundžića na Zvezdari.

Gradski i međugradski prevoz saobraćaće po nedeljnom redu vožnje, a JKP “Parking servis” neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7, dok će sve javne garaže biti otvorene na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Skoro sve poslovnice “Pošte Srbije” će biti zatvorene. Dežuraće samo Glavna pošta u Takovskoj do 21, dok će filijale u TC “Stadion”, “Big fešn”, “Imo autlet” biti otvorene do 19.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike